Migræne og hovedpine holdes nede

Marianne Sørensen fortæller:

“Jeg faldt af min hest i 2012 og fik brud på to nakkehvirvler, men det fik ikke efterfølgende betydning for min generelle førlighed. Jeg tog efterfølgende ikke medicin, men oplevede – inden jeg fra oktober 2017 blev behandlet af Olejann – en ”snurren” i højre arm, tilbagevendende hovedpine og migræne samt frygt for fald igen. Når jeg red oplevede jeg, at jeg havde en ubevidst trækning mod venstre ligesom jeg oplevede en manglende balance. Og så havde jeg voldsomme spændinger i nakke og skuldre.

Olejann behandlede mig først med zoneterapi, men hurtigt også med akupunktur og muskelterapi. Forholdsvist hurtigt i behandlingsforløbet aftog min tendens til hovedpine og migræne, og jeg kan – når jeg ridder – konstatere, at jeg ikke længere ubevidst trækker til venstre, ligesom min frygt er væk. Det føles som en stor sejr!

I dag har jeg mindre ”snurren” i min højre arm og har nu stort set aldrig hovedpine eller migræne, fordi spændinger i min nakke bliver holdt nede.

Behandlingen har stået på i snart to år (2019) – først med ugentlige behandlinger og nu med behandling ca. hver 14. dag.

Hvis der går længere tid imellem vender nogle af symptomerne tilbage, men vi arbejder på, at jeg bliver ”selvkørende”.”